People & Talent Coördinator

We groeien en zoeken een collega voor een nieuwe rol bij Moxio! We werken met een multidisciplinair team van ongeveer 20 collega’s, bestaande uit onder andere developers en designers, aan onze “suite” aan eigen softwareapplicaties. We zijn enorm trots op wat we daarin maken en blij met hoe onze klanten onze producten waarderen. Het meest waardevol echter zijn onze collega’s: zíj zijn Moxio! Omdat we ons team zo belangrijk vinden willen we iemand aannemen die zich volledig stort op alle onderdelen van onze “employee journey” in recruitment en HR.

Zijn dit jouw nummers?

Wervelwind in werving
95%
Omgevingssensitief
85%
Communicatief creatief
70%
HR expert
85%
Online savvy
75%

Talenten binnenhalen

Misschien wel de grootste uitdaging in onze branche: hoe vind je talenten? Het begint in recruitment met zélf gevonden kunnen worden. Daarom vinden we het erg belangrijk dat je weet waar je je binnen onze branche als werkgever kan profileren. Offline, maar met name online, waarbij je weet welke platformen voor welke profielen interessant zijn. Naast dat je weet waar we ons moeten profileren, weet je ook hóe we ons moeten profileren. Niet alleen vind je veel makkelijker dan wij de juiste toon in vacatureteksten, ook heb je interesse in employer branding en ga je aan de slag met de mogelijkheden die je ziet om daarin te verbeteren. 

Het invullen van vacatures doe je samen met de leads van de disciplines en het algemene management. Jij bent echter het centrale punt in recruitment dat alles in gang zet én houdt. Van de wervingsstrategie, tot het uitzetten van de vacature, eerste aanspreekpunt voor sollicitanten zijn, het monitoren van de prestaties op platformen en het bewaken van de voortgang in het sollicitatieproces. Op al deze vlakken zie je ook waar het beter kan: je verzamelt de juiste informatie, komt (samen met collega’s) tot verbeteringen en stuurt bij. 

Talenten behouden

Het binnenhalen is natuurlijk slechts stap 1 van de “employee journey”. Naast dat we talenten behouden natuurlijk minstens zo belangrijk vinden, zijn we er ook van overtuigd dat gelukkige collega’s het plafond van wat we als team kunnen bereiken vele malen hoger maken.  

Enerzijds zit dat in het gevoel dat we ons over het HR-proces geen “zorgen” meer hoeven maken. Jij zit er bovenop bij bijvoorbeeld onboarding en functioneringsgesprekken. Niet alleen in regelen dat het gebeurt, het verzamelen van de benodigde input voor gesprekspartners en het documenteren van verslagleggen en afspraken. Maar ook juist in het verbeteren van die processen. Jij brengt kennis van HR beleid en HR instrumenten met je mee die ons meteen professioneler maken. Beleid en instrumenten zijn daarin voor ons overigens altijd een middel en geen doel. Al professionaliseren we op veel vlakken, vrijheid en een gedeeld ownership blijft belangrijk voor ons. Zo juichen we bijvoorbeeld persoonlijke initiatieven (op vele vlakken) toe, maar draagt aan de andere kant heel het applicatieteam bij aan de beslissing wat we gaan ontwikkelen. 

Maar anderzijds zit dat geluk ook in “kleinere” zaken, in cultuur en hoe we onze collega’s zich laten ontwikkelen. Niet alleen help je vorm te geven aan ontwikkelpaden voor onze collega’s, je bent ook sensitief in hoe het nú met ze gaat. Je gevoel daarvoor ondersteun je met monitoring in hoe men zich voelt, je doet suggesties voor kleinere en grotere acties in het “binden en boeien” van ons team. 

Hoe we software maken

Wij werken aan duurzame applicaties

Natuurlijk zijn er deadlines en is er een balans tussen de tijd die je wil investeren en de tijd die je erin kunt investeren. Maar als je binnen Moxio vraagt: ‘kwaliteit of kwantiteit?’, dan weten we het wel. Niets is zo vervelend als een change moeten maken die eigenlijk maar 5 minuten zou moeten kosten, maar die je nu een halve dag kost omdat er in het verleden is gekozen voor de snelle oplossing. Omdat de producten die we ontwikkelen onze eigen producten zijn staat een robuuste basis op nummer één. Daarom denken we na over hoe we zaken opzetten en welke technieken we gebruiken. We gaan niet kort door de bocht maar zoeken naar duurzame en toekomst bestendige oplossingen.

Waarom dit tof is

Innovatietijd

Expliciete tijd om onze platformen te innoveren

Onze eigen applicaties

Met trots vieren we elke verbetering en uitbereiding van onze zelfontwikkelde applicaties.

Profiteren van ontwikkeling

Ontwikkelingen staan nooit stil en van alle verbeteringen profiteer je zelf

Praktische lijstjes

Jouw profiel

| Je bent bekend met de dynamiek en de functies in de softwareontwikkelbranche.

| Ervaring met jobboards en kennis in hoe je de inzichten die ze bieden moet interpreteren is een absolute must. Het is een dikke pré als je op dat vlak ook kennis hebt van Google Ads en social media.

| Je hebt een brede kennis van HR-processen en HR-instrumenten. Natuurlijk staat er op dat vlak al veel bij ons: het is juist de kennis van een specialist die ons verder kan brengen.

| Je bent een open en makkelijk benaderbare collega. Je bent niet bang om met ideeën en feedback te komen en weet dat op een fijne manier te verpakken.

| Je hebt de wil om kwaliteit te leveren en nog beter te worden in je werk

| Je bent ondernemend en niet bang voor verantwoordelijkheid. Je hebt van nature de drang om te zoeken naar nieuwe, betere manieren om problemen op te lossen. Daardoor kom je zelf vaak met nieuwe ideeën. Je hebt de wil om kwaliteit te leveren en nog beter te worden in je werk.

Wat bieden we jou?

| Een marktconform salaris en 25 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek

| Deel uitmaken van een gedreven en betrokken team waarbinnen jij de ruimte krijgt dingen op jouw manier te doen; creativiteit en initiatief worden sterk aangemoedigd

| De mogelijkheid om naar lezingen of conferenties te gaan die jou inspireren en Show-and-tell sessies van collega’s.

| Een hybride werkomgeving waarbij je zowel welkom bent op kantoor als vanuit huis kunt werken.

| Thuiswerkvergoeding en vergoedingen voor je thuiswerkplek.

| Op kantoor een verzorgde lunch en een potje tafelvoetbal ter ontspanning.

| VriMiBo en maandelijkse borrel in altijd wisselende cafés in Delft.

| Goed bereikbare locatie aan de rand van de TU-wijk.

Ben jij wie we zoeken? Kom kennis maken!

Solliciteer nu bij Moxio

Kom langs voor een kop koffie of schuif aan tijdens de lunch. Neem contact op met Hylke via werkenbij@moxio.com of 015-268 25 92. Of solliciteer direct via onderstaand formulier.

In order to qualify for this vacancy you must have current unrestricted working rights for The Netherlands.


  Ben je een recruiter? Ga dan verder op onze recruiterpagina

  • Arnout - Software architect
   "Het leuke aan werken bij Moxio vind ik dat ik nog elke dag nieuwe dingen leer. Ik krijg niet alleen de ruimte om zelfstandig te experimenteren met nieuwe technieken, maar werk daarnaast ook in een team dat samen steeds beter wil worden. Zo leren we van elkaar en tillen we onze kennis en producten naar een hoger niveau."
   Arnout - Software architect
  Lees onze blogs over

  Wij focussen op ontwikkeling, samen leren, slimmer worden en delen.
  Niet alleen binnen Moxio, maar ook met jou! Maak kennis met onze kennis door onze blogs.

  All
  /
  PHP senior
  /
  UX / UI
  /
  Software developer
  /
  Front-end
  Mutation testing in PHP
  Door Arnout Boks
  Finding memory issues in PHP programs
  Door Tom den Braber
  Best practices for PHP exception handling
  Door Arnout Boks
  Your design system is up and running - w..
  Door Emilie Dack
  Creating a design system
  Door Annemiek Scheele
  Building a Design System
  Door Annemiek Scheele
  A story of keys, focus and no more mouse
  Door Daniël van Leeuwen
  Query optimization: from a few weeks to ...
  Door Tom den Braber
  How to make a cross domain request in...
  Door Frits van Campen
  event.stopPropagation in modular systems
  Door Frits van Campen
  Quality control tools for front-end
  Door Dennis Claassens

  EEN 
  AANTAL
  VAN JE
  COLLEGA’S

  null

  Arnout

  #PHP #architectuur #wandelendgeheugen
  Hannah - product owner bij moxio

  Hannah

  #designthinker #visualizer #officepimper
  Jeroen - Manager operations bij Moxio

  Jeroen

  #AGILEGURU #PACKLEADER

  Gesolliciteerd, en wat nu?

  01

  Sollicitatie ontvangen

  We beoordelen je sollicitatie en je krijgt binnen twee weken een reactie.

  02

  Eerste gesprek

  We zijn positief over je sollicitatie, we nodigen je uit voor een eerste gesprek met twee van onze collega’s.

  03

  Tweede gesprek

  Het eerste gesprek was positief. Voor het tweede gesprek kom je met twee andere collega’s aan tafel te zitten.

  04

  Contract

  Het tweede gesprek was wederom positief. Als het klikt van beide kanten bieden we je graag een contract aan.

  Adres

  Rotterdamseweg 183c
  2629HD Delft
  Nederland

  Bedrijfsinformatie

  KVK Haaglanden: 27154607
  BTW NL 8199.36.947.B01