We groeien en zoeken een nieuwe collega voor een nieuwe rol bij Moxio! We zoeken iemand die een kick krijgt van het laten excelleren van gebruikers met onze producten, naast het zorg dragen voor een soepele afstemming en levering van resultaten aan onze opdrachtgevers. 

Zijn dit jouw nummers?

Klantgericht
99%
Gestructureerd
70%
Communicatief
95%
Ondernemend
75%
Enthousiast
100%

Customer Success Manager

Bij Moxio werken we aan onze “suite” aan eigen applicaties. Enerzijds bepalen we zelf de roadmaps in productontwikkeling, maar anderzijds staan we graag dicht bij onze klanten en hun gebruik van onze producten. We groeien namelijk doordat ze ons product en onze manier van werken zo waarderen dat ze onze “ambassadeur” worden. Maar met meer klanten moet je ook je aandacht meer verdelen. Daarom zoeken we iemand die helpt om onze gebruikers meer te laten halen uit onze producten en onze ontwikkelingen beter te laten aansluiten. 

Het is voor ons een nieuwe discipline, we zoeken dan ook iemand die enthousiast is dit bij ons op te bouwen. Daarom is het voor ons belangrijk dat je kennis meeneemt van methodes in hoe je “customer success” kan meten én natuurlijk verbeteren. Het is met nadruk geen sales-gerichte functie, maar een visie in hoe je met business development samenwerkt is wél belangrijk. Ook hoeft projectmanagement geen supertalent van je te zijn, maar is het wel van belang dat je in een multidisciplinair team overzicht kan houden. Er komt veel in deze rol samen en je hebt een flinke invloed op hoe je er invulling aan geeft! 

Wat we o.a. willen bereiken:

 • Klanten en gebruikers ondersteunen om hun gebruik en adoptie van onze producten te laten groeien. Zowel in onboarding bij nieuwe klanten, als in bestaande klanten meenemen in de ontwikkelingen in onze applicaties en hoe ze nieuwe functionaliteiten kunnen gebruiken. 
 • De banden warm houden! In overleg met business development en/of onze UXers er voor zorgen dat klanten niet alleen ambassadeurs worden maar ook blijven.  
 • Het identificeren en laten groeien van kansen en samenwerking, samen met business development en product owners, om meer impact en duurzame groei bij klanten en gebruikers te bereiken. Daarbij ook kijken naar functionele verbeteringen en aanhaken van collega’s wanneer nodig. 
 • Centraal overzicht houden in de samenwerking met/tussen business development, design en development bij werkzaamheden in het opstellen van offertes en het realiseren van specifieke klantfunctionaliteiten. Je draagt zo enerzijds mede zorg voor een succesvolle en tijdige oplevering, maar zorgt anderzijds voor een soepele overgang naar een succesvol gebruik.  
 • Waar werkzaamheden voor een specifieke klant plaatsvinden, ervoor zorgen dat onduidelijkheden weggenomen en – nog beter – voorkomen worden. Samen met het team, én samen met de klant, zorg je er voor dat duidelijk is wat wij van hen nodig hebben en dat de scope, planning en voortgang helder is. 
 • Opzetten van een Customer Success programma en proces voor de verschillende typen gebruikers. 

Werkaanpak

Wij werken aan duurzame applicaties

Natuurlijk zijn er deadlines en is er een balans tussen de tijd die je wil investeren en de tijd die je erin kunt investeren. Maar als je binnen Moxio vraagt: ‘kwaliteit of kwantiteit?’, dan weten we het wel. Niets is zo vervelend als een change moeten maken die eigenlijk maar 5 minuten zou moeten kosten, maar die je nu een halve dag kost omdat er in het verleden is gekozen voor de snelle oplossing. Omdat de producten die we ontwikkelen onze eigen producten zijn staat een robuuste basis op nummer één. Daarom denken we na over hoe we zaken opzetten en welke technieken we gebruiken. We gaan niet kort door de bocht maar zoeken naar duurzame en toekomst bestendige oplossingen.

Waarom dit tof is

Innovatietijd

Expliciete tijd om onze platformen te innoveren

Onze eigen applicaties

Met trots vieren we elke verbetering en uitbereiding van onze zelfontwikkelde applicaties.

Profiteren van ontwikkeling

Ontwikkelingen staan nooit stil en van alle verbeteringen profiteer je zelf

Hoe we werken

Scrum

Wel, maar toch ook niet (continuous delivery, direct fixen, niet in release over een maand).

Eigen producten

Soms werken we aan een klantproject, maar met name aan onze eigen producten. Solide, future proof applicaties.

Design System

Integratie van design, front-end en back-end. Herbruikbare componenten en een consistente user interface.

Blijven leren

We vinden dat kennis gedeeld moet worden en werknemers de ruimte moeten krijgen om zichzelf te kunnen ontwikkelen. We delen de kennis ook graag met jou via de onderstaande blogs.

EEN 
AANTAL
VAN JE
COLLEGA’S

null

Arnout

#PHP #architectuur #wandelendgeheugen
null

Jeroen

#Agileguru #packleader #legobaas
Hannah - product owner bij moxio

Hannah

#designthinker #visualizer #klanten-aaier

Praktische lijstjes

Jouw profiel

| Je snapt de dynamiek in softwareontwikkeling.

| Je bent communicatief, goed in luisteren en nog beter in het stellen van vragen. Je bent geduldig en wil graag klanten helpen. 

| Je bent niet bang voor uitdagingen en verantwoordelijkheid. Je hebt van nature de drang om te zoeken naar nieuwe, betere manieren om problemen op te lossen. Daardoor kom je zelf vaak met nieuwe ideeën Je hebt de wil om kwaliteit te leveren en nog beter te worden in je werk. 

| Je hebt zin om customer success en delivery management vorm te geven en uit te bouwen! Je hebt een ondernemende insteek en een aanstekelijk enthousiasme. 

| Je beschikt over een afgeronde WO of HBO opleiding.

Wat bieden we jou?

| Een marktconform salaris

| Reiskostenvergoeding 

| Buiten COVIDtijd een gezamenlijke lunch 

| Mogelijkheden om thuis te werken

| Deel uitmaken van een gedreven en betrokken team waarbinnen jij de ruimte krijgt dingen op jouw manier te doen; creativiteit en initiatief worden sterk aangemoedigd 

| De mogelijkheid om naar lezingen of conferenties te gaan die jou inspireren en Show-andtell sessies van collega’s 

| Potje tafelvoetbal ter ontspanning 

| Heel veel taart 

| VriMiBo en maandelijkse borrel in altijd wisselende cafés in Delft 

| Goed bereikbare locatie aan de rand van de TU-wijk 

Ben jij wie we zoeken? Kom kennis maken!

Heb je vragen? Neem contact op met ons via recruitment@moxio.com of 015-268 25 92. Of solliciteer direct via onderstaand formulier.

In order to qualify for this vacancy you must have current unrestricted working rights for The Netherlands.


  Ben je een recruiter? Ga dan verder op onze recruiterpagina

  • Arnout - Software architect
   "Het leuke aan werken bij Moxio vind ik dat ik nog elke dag nieuwe dingen leer. Ik krijg niet alleen de ruimte om zelfstandig te experimenteren met nieuwe technieken, maar werk daarnaast ook in een team dat samen steeds beter wil worden. Zo leren we van elkaar en tillen we onze kennis en producten naar een hoger niveau."
   Arnout - Software architect

  Gesolliciteerd, en wat nu?

  01

  Sollicitatie ontvangen

  We beoordelen je sollicitatie en je krijgt na sluitingsdatum een reactie.

  02

  Eerste gesprek

  We zijn positief over je sollicitatie, we nodigen je uit voor een eerste gesprek met twee van onze collega’s.

  03

  Tweede gesprek

  Het eerste gesprek was positief. Voor het tweede gesprek kom je met twee andere collega’s aan tafel te zitten.

  04

  Contract

  Het tweede gesprek was wederom positief. Als het klikt van beide kanten bieden we je graag een contract aan.

  Adres

  Rotterdamseweg 183c
  2629HD Delft
  Nederland

  Bedrijfsinformatie

  KVK Haaglanden: 27154607
  BTW NL 8199.36.947.B01