Dat er treinen over ons spoor blijven rijden, licht in je woning blijft branden, je auto je van A naar B brengt en de scheepvaart goederen vervoert: er zijn enorme projecten om dat te realiseren en onderhouden! Jaarlijks worden miljarden euro’s geïnvesteerd in onze infra en werken daar duizenden mensen aan – wat leidt tot een even gigantische complexiteit en uitdaging bij het in goede banen leiden van de informatiestromen daarin. Als onze nieuwe Customer Success Manager help je ons dat voor elkaar te krijgen. Je bent de verbinding tussen de klanten die met ons samenwerken en onze producten en teams. 

Je krijgt bij ons als Customer Success Manager een voor ons nieuwe, en daarmee unieke functie. Natuurlijk kom je in een solide organisatie terecht – maar we zoeken iemand die er een kick van krijgt de discipline from scratch op te bouwen. Daarom is het voor ons belangrijk dat je concrete kennis meeneemt van hoe je Customer Success Management aanpakt, hoe je het “succes” daarin meet én verbetert.  

Het is met nadruk geen sales-gerichte functie (we zoeken daarmee ook niet naar iemand met een commerciële achtergrond), maar een visie in hoe je met business development samenwerkt is wél belangrijk. Ook hoeft projectmanagement geen supertalent van je te zijn, maar is het wel van belang dat je in een multidisciplinair team overzicht kan houden. Er komt veel in deze rol samen en je hebt een flinke invloed op hoe je er invulling aan geeft! 

Jouw succes

Bij Moxio werken we aan onze “suite” aan eigen applicaties. Enerzijds bepalen we zelf de roadmaps in productontwikkeling, maar anderzijds staan we graag dicht bij onze klanten en hun gebruik van onze producten. We groeien namelijk doordat ze ons product en onze manier van werken zo waarderen dat ze onze “ambassadeur” worden. Maar met meer klanten moet je ook je aandacht meer verdelen. Daarom zoeken we iemand die helpt om onze gebruikers meer te laten halen uit onze producten en onze ontwikkelingen beter te laten aansluiten.

 

Wat we o.a. willen bereiken:

 • Klanten en gebruikers ondersteunen om hun gebruik en adoptie van onze producten te laten groeien. Zowel in onboarding bij nieuwe klanten, als in bestaande klanten meenemen in de ontwikkelingen in onze applicaties en hoe ze nieuwe functionaliteiten kunnen gebruiken. 
 • De banden warm houden! In overleg met business development en/of onze UXers er voor zorgen dat klanten niet alleen ambassadeurs worden maar ook blijven.  
 • Het identificeren en laten groeien van kansen en samenwerking, samen met business development en de teams, om meer impact en duurzame groei bij klanten en gebruikers te bereiken. Daarbij ook kijken naar functionele verbeteringen en aanhaken van collega’s wanneer nodig. 
 • Centraal overzicht houden in de samenwerking met/tussen business development, design en development bij werkzaamheden in het opstellen van offertes en het realiseren van specifieke klantfunctionaliteiten. Je draagt zo enerzijds mede zorg voor een succesvolle en tijdige oplevering, maar zorgt anderzijds voor een soepele overgang naar een succesvol gebruik.  
 • Waar werkzaamheden voor een specifieke klant plaatsvinden, ervoor zorgen dat onduidelijkheden weggenomen en – nog beter – voorkomen worden. Samen met het team, én samen met de klant, zorg je er voor dat duidelijk is wat wij van hen nodig hebben en dat de scope, planning en voortgang helder is. 
 • Opzetten van een Customer Success programma en proces voor de verschillende typen gebruikers. 

Hoe werk je samen met het team?

Voor onze producten hebben we dedicated productteams, waarin gemiddeld 2 designers, 3 backend developers, 2 frontend developers en een business developer werken. We vormen samen, als team, onze roadmap: een paar keer per jaar staan we stil bij waar we ons de komende maanden op gaan richten. We werken in sprints van 2 weken, waarin ook weer het team samen bepaalt wat er opgepakt wordt.

Als Customer Success Manager help je de teams door de brug te vormen naar onze klanten. Net als Business Development en Product Design – ben jij iemand die concreet met klanten spreekt over waar ze tegenaan lopen. Zowel in hun werk in algemene zin, als in hoe ze onze applicatie gebruiken. Jij bent voor de teams een bron van inzichten en inspiratie.

Daarnaast zorg jij dat wat we “aan het einde van de cyclus” opleveren weer bij de klanten landt. Jij wordt door de teams betrokken in wat er op de roadmaps komt en in de sprints wordt opgeleverd, en waarborgt de adoptie van onze innovaties bij onze huidige gebruikers. Maar ook bij nieuwe gebruikers speel je een belangrijke rol: wanneer Business Development de handtekening scoort, spelen jullie vervolgens samen een cruciale rol in een succesvolle ingebruikname van onze applicaties.

Scrum

Wel, maar toch ook niet (continuous delivery, direct fixen, niet in release over een maand).

Eigen producten

Soms werken we aan een klantproject, maar met name aan onze eigen producten. Solide, future proof applicaties.

Design System

Integratie van design, front-end en back-end. Herbruikbare componenten en een consistente user interface.

Blijven leren

We vinden dat kennis gedeeld moet worden en werknemers de ruimte moeten krijgen om zichzelf te kunnen ontwikkelen. We delen de kennis ook graag met jou via de onderstaande blogs.

EEN 
AANTAL
VAN JE
COLLEGA’S

null

Arnout

#PHP #architectuur #wandelendgeheugen
null

Jeroen

#Agileguru #packleader #legobaas
null

Annemiek

#designthinker #visualizer #researcher

Lijstjes

Waar jij een kick van krijgt

| Je houdt van verschillende omgevingen: het ene moment werk je samen met een intelligent software ontwikkelteam, en het andere moment ben vertegenwoordiger van Moxio richting de klant waar je tegenover zit.

| Je hebt zin om customer success vorm te geven en uit te bouwen!

| Je zoekt uitdagingen en verantwoordelijkheid. Je hebt van nature de drang om te zoeken naar nieuwe, betere manieren om problemen op te lossen. Daardoor kom je zelf vaak met nieuwe ideeën Je hebt de wil om kwaliteit te leveren en nog beter te worden in je werk. 

Wat wij zoeken

| Je hebt concrete kennis van en ervaring in Customer Success Management

| Je weet hoe software development werkt en hebt gewerkt met multidisciplinaire ontwikkelteams

| Je hebt een ondernemende insteek en een aanstekelijk enthousiasme 

| Je bent communicatief, goed in luisteren en nog beter in het stellen van vragen. Je bent geduldig en wil graag klanten helpen.

| Je beschikt over een afgeronde WO of HBO opleiding

Jouw nieuwe uitdaging?

Klinkt goed? Mooi! Dan vertellen we je ook graag nog wat over onze arbeidsvoorwaarden:

 • Natuurlijk krijg je een goed salaris (indicatie: 3500-5000 bruto per maand) met 8% vakantiegeld, uitbetaald in mei
 • Je krijgt 25 vakantiedagen, maar als je graag meer opneemt kan je in overleg dagen bijkopen
 • We werken hybride. We zien je graag op ons kantoor in Delft, maar dat gaat in balans met thuiswerken
 • Onze werktijden zijn flexibel, natuurlijk wel in afstemming met je team
 • Lunch op kantoor wordt door Moxio verzorgd
 • Je krijgt apparatuur naar jouw voorkeur, waaronder een laptop met je favoriete besturingssysteem
 • Ook voor de inrichting van je thuiswerkplek hebben we een regeling
 • Voor reiskosten wordt een vergoedingsregeling gehanteerd
 • Vanuit “Moxio Health” bieden we verschillende voordelen, zoals een deel vergoeding van je sportabonnement en een vrijwillig preventief medisch onderzoek
 • En tot slot, als je ons helpt aan een nieuwe collega krijg je een recruitmentbonus!

Heb je vragen? Neem contact op met ons via recruitment@moxio.com of 015-268 25 92. Of solliciteer direct via onderstaand formulier.

In order to qualify for this vacancy you must be fluent in Dutch.

  Ben je een recruiter? Ga dan verder op onze recruiterpagina

  • "Het leuke aan werken bij Moxio vind ik dat ik nog elke dag nieuwe dingen leer. Ik krijg niet alleen de ruimte om zelfstandig te experimenteren met nieuwe technieken, maar werk daarnaast ook in een team dat samen steeds beter wil worden. Zo leren we van elkaar en tillen we onze kennis en producten naar een hoger niveau."
   Arnout - Software architect

  Gesolliciteerd, en wat nu?

  01

  Sollicitatie ontvangen

  We beoordelen je sollicitatie en je krijgt na sluitingsdatum een reactie.

  02

  Eerste gesprek

  We zijn positief over je sollicitatie, we nodigen je uit voor een eerste gesprek met twee van onze collega’s.

  03

  Tweede gesprek

  Het eerste gesprek was positief. Voor het tweede gesprek kom je met twee andere collega’s aan tafel te zitten.

  04

  Contract

  Het tweede gesprek was wederom positief. Als het klikt van beide kanten bieden we je graag een contract aan.

  Adres

  Rotterdamseweg 183c
  2629HD Delft
  Nederland

  Bedrijfsinformatie

  KVK Haaglanden: 27154607
  BTW NL 8199.36.947.B01