Moxio applicatie

Wat doen we?

We ontwikkelen applicaties die grote hoeveelheden data in goede banen leiden zodat mensen samen kunnen werken aan dezelfde data. Daarnaast maken we in de applicaties de berg aan data inzichtelijker door visualisaties en de juiste informatie te abstraheren. We zijn begonnen met faciliteren van de dataoverdracht bij grote infrabouwprojecten en hebben ons afgelopen periode uitbereid naar een nieuwe branch: digitale wetgeving. In beide branches verzorgen wij webbased software waarmee informatie gestructureerd, gebruiksvriendelijk en visueel kan worden uitgwisseld tussen verschillende partijen. Onze software zorgt ervoor dat mensen hun werk makkelijker en sneller kunnen uitvoeren door verbeterd inzicht in de beheerde data en doordat de juiste informatie bij de juiste personen terechtkomt.

0

jaar ervaring in de infrabranch

Moxio applicatie
0

km spoortak gevisualiseerd

Moxio applicatie
0

tekeningvalidaties per dag

Moxio applicatie

Onze basis

01

Gebruiksvriendelijk

Het ontwikkelen van nieuwe oplossingen wordt in nauwe samenwerking gedaan met onze gebruikers en ook daarna houden wij connecties met gebruikers voor het verbeteren van de software.

02

Toekomstbestendig

Tijdens het doorontwikkelen van onze applicaties en het ontwikkelen van nieuwe applicaties wordt altijd kwaliteit en duurzaamheid verkozen boven snelle, rommelige oplossingen. Omdat de producten die we ontwikkelen onze eigen producten zijn staat een robuuste basis op nummer één. We gaan niet kort door de bocht maar zoeken naar duurzame en toekomstbestendige oplossingen.

03

Open organisatie

Moxio is open organisatie. Iedere werknemer is vrij om mee te praten over de ontwikkeling van het bedrijf en het bepalen van werkzaamheden. Initiatief nemen wordt toegejucht en feedback geven wordt aangemoedigd. Samen komen we immers tot een beter resultaat dan alleen. We zoeken werknemers die enthousiast mee willen brainstormen en floreren bij het hebben van werkvrijheid.

Onze producten

Waar zijn we dagelijks mee bezig?

Ontwikkeling applicatie

We ontwikkelen dagelijks aan onze applicaties. Doormiddel van gebruikersonderzoeken, feedback verkrijgen we nieuwe inzichten in het gebruik van onze applicaties. Met deze input ontwerpen en implementeren we nieuwe functies of verbeteren we bestaande functies. Functionaliteiten waar mee we het werk van onze gebruikers iedere dag een stukje makkelijker, efficiënter of inzichtelijker maken.

Optimalisatie

Om onze applicaties “future proof” te houden ontwikkelen we dagelijks aan ons platform, de basis van onze applicaties. We implementeren nieuwe technieken en breiden onze toolkit uit om beter en efficiënter applicaties te kunnen ontwikkelen en passen verschillende tools toe voor kwaliteitscontrole. Onze applicaties krijgen met steeds grotere aantallen aan data te maken, optimalisatie op het gebied van performance is daarom een must.

Innovatie

We willen onze gebruikers waarde bieden door het combineren van data, andere doorsnedes of visualisaties te maken die ze nieuwe inzichten geeft. Hierbij experimenteren we met nieuwe standaarden en technieken waarmee we POC’s (proof of concepts) ontwikkelen om die vervolgens in de markt te kunnen brengen. We kijken vooruit

Klanten waar we dit met plezier voor doen

Logo ProRail
Logo Hoogheemraadschap Rijnland
Logo Schiphol
Port of Rotterdam
Logo hoogheemraadschap Delfland

Waarom wij de werkzaamheden bij Moxio leuk vinden

Een paar werknemers aan het woord over wat zij op inhoudelijk vlak zo leuk vinden aan hun werk bij Moxio

Adres

Rotterdamseweg 183c
2629HD Delft
Nederland

Informatie